Saturday, December 10, 2011

Swimming Kt The Carnivall..Sg Petani!

assalamualaikum..
perghh! memang terbaek laa dpt pergi mandi kat sane.. tempatnye lebih kurang macam kat The lost World of Tambun.. tp.kt Sg.Petani ni.kecik  ckit kowt! kami pergi ngan family mak long.. kak ija n family,maklong,abg ngah,mira,kak g n ank2..dayah,ijat n ekin..kitorang sewa van..mama , abah,n adek tak ikut..huhu~
Masuk je tempat tu.. lps bayar tiket masuk..apa tungguu lagi? cepat masuk dalam.. then tukar baju.. then..
amek pelampung yg boleh dok dua org.. for dayah n ekin! kitorang naik gelongsor yang besar tu.. *tak tau nama apa.. hee~
mmg gayat! macam nak tercabut nyawa..haha~ bnyak kali kitorang naik gelongs0r..tp bukan yang gayat tu..yang ni bes x gayat! naik byk kali plak tu! besstt! lepas bberapa jam kat sana..sampai tak sedar nak tutup da tempat tu.. punye seronok mandi..!
mmg terbaekkkk aaa.. kalau pergi Tambun.. rase2nyer.. dr pg sampai petang la kot!
balik umah..mama wat bihun sup.. apa lagi!belasah sampai habis! ^_^
nanti kita pi lagi yer! kali ni ngan family pulak!!

p/s: lenguh tgn.. naik pelampung..trun pelampung..da la pelampung besaq pd org! heee~
bye..


Terima kasih daun keladi..like + komen la kalau sudi.. :D

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..
-komen di sini ye!
-thanxx sebab sudi conteng-conteng kat sini !
- ^_^