Thursday, February 23, 2012

wow! Lame Tak Update,, !

hyep ! how are you ? fine? 
haih..lame gile  tak update.. dah berdebu,bersawang agaknye da blog aku nih.. :P
banyak sangat keje sekolah and abah jarang bg online.. ye la kan.. 4.3.2012 ni ade ujian penilaian 1.. jarap dapat buat yang terbaek laa.. korang doakan yang terbaek untuk dayah okey?
sayang korang.. 

ari sabtu * klau tak silap lepas korang tgok tak tv 1? ala..generasi Y tu.. ade blogger kak yuyu zulaikha, masuk tv.. comel sangad ! *maybe agak ketinggalan nk tulis entry nih sbb sekolah! 
sampai mama suruh pegi kedai pon dok buat tehegeh-hegeh lagi sebab nak tengok kak yuyu ! =.="
hehehe~
bye and take care !


Terima kasih daun keladi..like + komen la kalau sudi.. :D

3 comments:

  1. lama Cik Adieb x jenguk blog Dayah :)
    X lama gi mau ujian , gud luck !!!

    ReplyDelete
  2. tima kaseh cik adieb sbb singgah blog n doakan kejayaan dayah..
    :')

    ReplyDelete

assalamualaikum..
-komen di sini ye!
-thanxx sebab sudi conteng-conteng kat sini !
- ^_^